0174-295932 info@pvanzeijl.nl

Kusttuin

Deze tuin in Monster hebben we zelf ontworpen. De tuin ligt vlak achter de duinen. Een enorm mooie plek, maar wel iets om rekening mee te houden. Niet alle planten kunnen namelijk tegen veel wind en de zoute lucht. We hebben daar dus rekening mee gehouden met de beplanting.

Met kastanjehouten palen hebben we een afrastering gemaakt voor een pizza oven. Niets lekkerder dan in je eigen tuin genieten van een zelfgemaakte pizza uit eigen oven!

De tuin is in tweeën gedeeld. Bij het huis is een terras gemaakt en aan de andere kant van de tuin is een terras gemaakt. Deze twee terrassen worden met elkaar verbonden door een verhoogd vlonderpad dat deels over de vijver loopt.

Om de tuin nog iets levendiger te maken hebben we bij de vijver een schanskorf (raster gevuld met keien) gemaakt met daarin een beekloop. Een beekloop is een RVS plaat waarlangs water de vijver instroomt. Vanuit het huis kijken de bewoners op de vijver uit.

De schutting is opgebouwd uit delen met klimop, een zeewindbestendige klimplant afgewisseld en delen met Zweeds rabatplanken.

Hoveniersbedrijf P. van Zeijl

Zwethkade Zuid 41 | 2635 CW Den Hoorn
T 0174-295932 | M 06-54682961 | info@pvanzeijl.nl

Stage lopen hovenier

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.